Híreink

|

Részeg rabló
Michigan államban egy erősen ittas férfi egy benzinkúton pénzt követelt a kasszából. Elutasították a kérését, ezért azzal fenyegetőzött, hogy kihívja a rendőrséget. Mivel a benzinkút dolgozói továbbra is ellenálltak, a férfi tényleg felhívta a rendőrséget, akik hamarosan megbilincselve vitték el őt.
Felkészületlen rabló
New Yorkban egy bankrabló elfelejtett előzetesen tájékozódni a kiszemelt bankról, mely egy olyan épületben székelt, ahol az FBI-nak is irodái vannak. Ráadásul a bűnöző legnagyobb szerencsétlenségére pont fizetésnapon rontott be a pénzintézetbe, amikor is az FBI-ügynökök hosszú sorokban álltak, hogy beváltsák csekkjeiket. Amikor bejelentette, hogy bankrablás van folyamatban, azonnal 15 fegyver kattanását hallotta a háta mögül. Nem kérdéses, hogy egy pillanat alatt leszerelték a balfék rablót.
Enyhítés
A Kentucky állambeli Louisville-ben Barry Kemp 5005 év börtönbüntetést kapott többrendbeli fegyveres rablásért. Az elítélt enyhítésért folyamodott a bírósághoz, és a bíró végül együttérzően lecsökkentette a büntetését 1001 évre.
Betörőfogás mankóval
Angliában egy 86 éves özvegyasszony a mankójával tett ártalmatlanná egy betörőt. Az idős asszony egy este épp lefekvéshez készülődött, amikor zajokat hallott a konyhából. A konyhaajtón benyitva egy idegen férfivel találta magát szemben, aki a ház hátsó bejáratán surrant be. A bátor asszony mankójával négyszer fejbe vágta a betörőt, aki kezébe temetve arcát sírást tettetett, és engedelmesen megadta magát. A néni a férfit egy székbe ültette és fogva tartotta a rendőrök kiérkezéséig.
Vonat alatt fekve
Egy francia tinédzsernek haja szála sem görbült, amikor Saint Nolff közelében elszáguldott fölötte a párizsi gyorsvonat, míg ő részegen aludt a sínek között. A 19 éves fiú hazafelé tartott egy zenei fesztiválról, és épp a síneken érte utol az álom. A vonat vezetője észrevette a fekvő alakot és azonnal fékezett, de a szerelvény csak pár száz méterrel odébb tudott megállni. A kiérkező rendőrök és tűzoltók meglepődve látták, hogy a fiúnak más baja nem esett, csak a kabátja lett piszkos a hátán. A srác egy pillanatra felnézett, egy ujjal intett feléjük, majd újra mély álomba merült.

0 megjegyzés: