Híreink

|

Jól megszívta...
Egy tolvaj benzint akart lopni egy lakókocsiból, de a kocsi gazdája meghallotta a motoszkálást és kihívta a yardot.
A kiérkező rendőrök egy sokkos állapotban lévő embert találtak a földön egy hatalmas tócsa fekália közepén. Az idióta bűnöző csak arra lett figyelmes, hogy amikor megszívta a csövet, a szokásosnál sokkal nagyobb adag folyadék indult meg a szájába.
A lakókocsi tulajdonosa eltekintett a feljelentéstől. Saját bevallása szerint azért, mert ilyen jót még az életben nem nevetett.
Szerencsétlen fickó a wc-tartályt csapolta meg.

Lista
1996-ban New York Cityben két fegyencet kapott el a rendőrség, akik a vermonti börtönből szöktek meg. Nem volt nehéz a nyomukra bukkanni, mivel a két balfék hátrahagyott egy listát, melyen feljegyezték a tennivalókat:
"Elutazni Mainbe, biztonságos szállást keresni, fegyvert vásárolni, Maryt megkeresni, kocsit szerezni Dartmouthban, rablást végrehajtani, elutazni New Yorkba."

Fegyveres rablók
Detroitban két rabló rontott be egy lemezboltba, és fegyverrel fenyegették meg az ott dolgozókat. Az egyik bandita elkiáltotta magát: "Senki se mozduljon!". A másik megmozdult, mire fegyverrel hadonászó társa gondolkodás nélkül lelőtte.

Betörő a javából
San José-ban egy betörő a kirakatot bezúzva mászott be egy üzletbe. Az üvegdarabok azonban úgy összevagdosták, hogy ugyanott kimászni már nem mert. Végül ott a boltban felhívta a 911-et és segítséget kért.

Boldogan éltek amíg, emlékeztek
Texasban egy újdonsült férj a reptéren felejtette aráját, amikor a nászútjukra indultak. A 30 éves Sean McNalty és ifjú felesége a Houston repülőtéren várakoztak a felszállásra, amikor a férfinek eszébe jutott, hogy az autójukban felejtette a tárcáját. A fiatalaszony a váróban maradt, a férje pedig nem tért vissza többé.
A férfit három nap múlva találta meg a rendőrség a reptér melletti hotelben, és egyáltalán nem emlékezett sem az esküvőre, sem a feleségére, bár fotókat is mutattak neki. A fiatalembert kórházba vitték, ahol megállapították, hogy valószínűleg amnéziás, de nem tudták, hogy ezt mi okozta. Felesége azóta is próbálkozik, hátha sikerül előcsalogatni a közös emlékeket.

Ez Amerika
1998-ban egy Hetsberger nevű bankrabló egy cetlit nyújtott be az egyik bankpénztár ablakában ülő nőnek: "Ide a pénzt! Gyorsan vagy lövök!" A rémült pénztárosnő oda is adta a férfinak a kasszában lévő 4000 dollárt. A rablót még aznap elfogták. Később, amikor a pénztáros a bíróságon azt vallotta, hogy megfenyegette őt a férfi, a bűnöző 1,5 millió dolláros kártérítési pert indított hamis vád miatt, mivel ő egyetlen szót sem szólt a rablás során.

0 megjegyzés: