Híreink

|

Elveszett tárca
Az Oregon állambeli Cornwallisban egy farmon dolgozó férfi, Jason Powell, munka közben elvesztette a pénztárcáját. Nagy megdöbbenésére az elveszett tárca egyszer csak postán érkezett meg a címére, méghozzá Japánból. Kiderült, hogy ez a tárgy az összegyűjtött széna közé pottyant, amit bálában elszállított egy teherautó, majd exportáltak Japánba. A széna a tengerentúlon egy gazdához került, aki megtalálta a pénztárcát és a benne lévő 6 darab negyeddollárossal, hitelkártyákkal és jogosítvánnyal együtt sértetlenül visszaküldte tulajdonosának.

Orosz rulett
Egy Houstoni fiatalember gyors leckét vett a fegyverek biztonságosságáról, amikor orosz rulettet játszott egy 45-ös kaliberű félautomata pisztollyal. A 19 éves Rashaad a barátainál volt, amikor azt javasolta, hogy játsszák a halálos játékot. Nyilvánvalóan azt nem vette észre, hogy a félautomata pisztoly, a revolverrel ellentétben, automatikusan behelyez egy lövedéket a tölténytárba, ha a fegyvert felhúzzák. Az esélye, hogy nyerjen orosz rulettben nulla volt, ahogy az hirtelen az agyába villant...

Peches betörő
Egy rabló, hogy ki tudja fizetni a jövedelemadóját, elhatározta, hogy kirabol egy széfet egy áruházban. A széf ajtaján nagy örömére egy feliratot talált, mely a következő volt:
"Kérjük, ne használjon dinamitot. A széf nincs bezárva, csak el kell fordítani a gombot."
Így is tett. Hirtelen valami ráesett, az egész épületben kigyúltak a fények, és megszólalt a sziréna. Amikor a rendőrök egy hordágyon kihozták, ezt sóhajtozta:
"Mélyen megrendült a bizalmam az emberiségben."

Kontaktlencse
Egy részeg támolygott be a Pennsylvániai ambulanciára, és komoly fájdalomra panaszkodott, amikor próbálta kivenni a kontaktlencséjét. Azt mondta, hogy a lencsék félig kijöttek, de aztán mindig visszaugrottak. A nővér egy szívó pumpával próbált segíteni, de sikertelenül. Végül egy orvos megvizsgálta, és megállapitotta, hogy a férfinek nincs is kontaktlencséje. A szaruhártyáját próbálta felszakítani...

Válóok
Connecticutban, Tarritville-ben egy férfi válási keresetet nyújtott be, mert a felesége a következő üzenetet hagyta a hűtőszekrényen:
"Elmentem a bridzs-klubba. 7 órakor a 2-es csatornán lesz egy recept a vacsorádhoz."

Válóok 2
Kentuckyban, Hazardban egy férfi elvált a feleségétől, mert az "megverte, akárhányszor kivette a hagymát a hamburgeréből úgy, hogy nem kért engedélyt."

0 megjegyzés: