Thomson 100Hz 16:9 tévé eladó olcsón!

|

THOMSON 32WH402 82 cm 100Hz televízió eladó!

Jelenlegi ajánlat: 22 500 Ft
Licitlépcső: 500 Ft
Legkisebb ajánlható ár: 23 000 Ft

Kérdések (az eladóhoz intézett kérdések és válaszok itt jelennek meg)
- jeepter: Tisztelt bonesteve! Pont ilyen tv-m van. Újonnan vettük 267.000 Ft-ért. Van valami baja, hogy csak ennyi az ára?
- bonesteve: Tisztelt jeepter! Szia. Nincs. Tényleg ilyen értékes? Akkor gondolkozom rajta, hogy felteszem mondjuk 206 ezerre. Köszi az infót!
- jeepter: Tisztelt bonesteve! Nem hinném, hogy tegeződnünk kellene. Én sem tegeztem .
- bonesteve: Tisztelt jeepter! Kérem bocsásson meg, roppant kellemetlen. Talán az ismeretlen ismerős rangját akasztottam Önre, az Ön nickjéhez nagyon hasonló nicket használ egy kolontári homoszexuális ismerősöm, immár tudom, hogy hiba volt összekötnöm a két becenevet, nagyon sajnálom. Amennyiben a további kommunikációnk lehetőségét nem zártam el örökre, a jövőben Uramnak szólítom. Egyúttal a kolontári ismerősömmel megszakítok minden kapcsolatot. Úgyse szerettem, párszor bepróbálkozott már, tiszta ciki az ember. Üdv, bonesteve
- jeepter: Tisztelt bonesteve! Van most valakije? Mármint önnek. Ha nincs akkor találkozhatnánk.
- bonesteve: Tisztelt jeepter! Uram! Nős ember vagyok, boldog házasságban. Vagy Hölgyem? Akkor szintén. Nem lépek félre három, a tévémre irányuló kérdés után. Egyáltalán nem, de így aztán bizonyosan nem. De köszönöm, hogy felkeltettem a vágyat Önben legyen bármilyen nemű is. Megszoktam már, bámulatos hatással vagyok az emberekre. Üdv, bonesteve

- Edsel76: Tisztelt bonesteve! A következő kérdéseim lennének: - körülbelül hány üzemórát ment a TV? - mekkora a tényleg képátló? (mert a gyári adathoz képest kisebb szokott lenni) - milyen input és outputjai vannak? - mekkora maximális felbontású képet tud megjeleníteni? Előre is köszönöm!
- bonesteve: Tisztelt Edsel76! Sajnos nem tudom. Kb. öt éve vettük. Azóta megy. Napi 5-7 órát. De ha szimpatikusabb a heti tíz perc, akkor annyit. Van rajta mindenféle csatlakozóhely, színesek és tüskések is. Hogy mekkora felbontású képet tud, nem tudom. Mindig tele van a képernyő.
- Edsel76: Rendben, köszönöm! A TV tetején esetleg tartottatok dísztárgyakat, amik nyomot hagyhattak?
- bonesteve: Tisztelt Edsel76! Magam horgoltam mókusmintás kerek terítőt a tetejére. Ennek kis része mindig belógott a képernyőbe, kitakarva a beszélő fejek felét, de megérte így is.
- Edsel76: Értem. Abból nem lehet gond, a készülék tekintetében. Körülbelül hány esettel kell számolni amikor a televízió folyamatosan ment >= 12 órán keresztül?
- bonesteve: Tisztelt Edsel76! Kb. negyvenegy ilyen alkalom volt. De visszakeresem a fejegyzéseimet. Az számít, amikor csak mákos volt, de figurák nem látszottak? Valamint azt is illene tisztáznunk, hogy az éjszakára úgyhagyott működés hány órának számít, tekintettel arra, hogy az elalvás és ébredés közti időszakot megbecsülni nehézségekbe ütközik.
- Edsel76: Engem határozottan a "mákos" képernyő megjelenítésével töltött idő érdekelne. Azt lehet tudni, hogy egy átlagos 5-7 órás üzemidő alatt hány alkalommal történt csatorna váltás? Illetve azt, hogy ez milyen módon történt. Fontos lehet ez a távirányító kopását illetően is... Köszönöm és elnézést a sok kérdésért...
- bonesteve: Tisztelt Edsel76! Nos, konzultáltam a feleségemmel. Szerinte napi szintre visszaosztva napi 9 másodperc volt a mákos időszak. De lehetséges, hogy 10, ebben még vitázunk. Csatornaváltás nem történt. A Muzsika TV-t nézzük, Bunyós Pityu és Zsülike a kedvencünk. Ezért minimális kopás csupán a hármas gombon látható. Kérésre a számot visszafestem a többihez hasonlatos makulátlan állapotra. Felár ellenében a hármas szám helyére bármilyen számot festek, amennyiben az egyjegyű és három és kilenc közé esik. A hetes a feláras munkát is felárazza. Nem azért, mert nehéz, csak mert így állapítottam meg a díjakat. Semmi gond s sok kérdésért, örömmel válaszolok az örömmel válaszolási ráta terminusáig. Utána felkutatom a kérdezőt és amennyiben rendelkezik személygépkocsival, a saját motorháztetején fogom megszodomizálni. Üdv, bonesteve
- Edsel76: Tisztelt bonesteve! Rendben, köszönöm! Zsülikét mi nem annyira szeretjük. De tény, hogy tehetséges. Az lenne a kérésem, hogy hozza el hozzánk a TV-t. Kipróbálás után eldöntjük a feleségemmel, hogy megvásároljuk vagy sem. Látatlanban sajnos nem tudunk dönteni. Nem tudjuk mennyire illik a többi bútorhoz. Közben kartonból kivágtunk lapokat és összeragasztottuk egy 82 centiméteres átlóval rendelkező téglalap formára. Látszólag pontosan odaillik ahova szánjuk. Sajnos nem tudjuk megtippelni, hogy mekkora fényerővel fogja bevilágítani a szobát... Amennyiben lehetséges szeretnénk kipróbálni a végleges helyén és ezután szeretnénk dönteni. Köszönöm!
- bonesteve: Tisztelt Edsel76! Mint mondtam, a készülék dögnehéz. Ezért azt indítványoznám, hogy üsse le a tévét, abban tudok segíteni, hogy apróra vágom samuval a könnyebb kezelhetőség miatt, az összerakásban sajnálatos módon nem tudok közbenjárni, erre szakembert kell hívnia. Ezen megoldás alkalmazásával sajnos fényerőről a továbbiakban nem beszélhetünk. Jelen állapotában a fényerő nagy. Nagyobb, mint más tévéken. Sőt, giganagy, ha a más, kikapcsolt tévék fényerejéhez mérjük.
- Edsel76: Tisztelt bonesteve! Köszönöm akkor nem aktuális a dolog. Egyébként is közben szólt az asszony, hogy kidőlt a karám oldala, ezért inkább azt fogjuk megcsináltatni. Azért köszönöm a segítségét!
- bonesteve: Tisztelt Edsel76! Semmi baj, van karámom is eladó. Amennyiben megveszi a tévét, adom a karámot. Köszönöm az érdeklődést!

- DelPedro24: Tisztelt bonesteve! Engem a méretei érdekelnek. ( Széllesség, magasság, mélység) És mi a minimál ár?
- bonesteve: Tisztelt DelPedro24! A karámé, vagy a tévéé?
- DelPedro24: Tisztelt bonesteve! A tv.
- bonesteve: Tisztelt DelPedro24! Bocsánat a félreértésért. Méretei: 90cm széles, 55cm magas, kb. 57cm mély Üdv, bonesteve
- DelPedro24: Tisztelt bonesteve! És van minimal ár? 20.000ft-ért viszem.
- bonesteve: Tisztelt DelPedro24! Nincs minimálár. Az aukció a végéig megy, a legmagasabb licit viszi. Leütés után három napon belül kérem a készüléket elszállítani! A szállításban segíteni nem tudok, mert öreg vagyok, nyomorék és kedvem sincs cipekedni.
- DelPedro24: Tisztelt bonesteve! Annyi kérdésem lenne hogy kb hány éves a tv? Ön az első tulaj?
- bonesteve: Tisztelt DelPedro24! Üdv, fogalmam sincs sajnos. Nálunk négy éve van. talán öt. Magánszemély otthonából vettem. Második tulajdonos vagyok. Üdv, bonesteve

- CitromKacsa: Tisztelt bonesteve! Tiszteletem ! Joshi barat bejön rajta ? Csere 200 pár gumikacsára ? Üdvözlettel CitromKacsa
- bonesteve: Tisztelt CitromKacsa! Üdv, egyszer próbált, de amikor összetörte a sorkimenő trafót a nagy benga lábával, visszazavartam. Gumikacsa nem érdekel köszönöm, csak iPhone 4. Remélem, nem baj.

- kabala09: Tisztelt bonesteve! A Joshi Baraton kívül a Szürke barát is bejön rajta? Hány kg a Tv, hogy két benga kell hozzá? Köszönöm!
- bonesteve: Tisztelt kabala09! Természetesen, amennyiben sephia állásba kapcsoljuk a tévét. Kb. 700 kilónak érződik, de lehet, hogy csak 60. A sok műanyag számomra is megtévesztő volt, hitem szerint belül tömör ólom, mely tényre akkor döbbentem rá, amikor gyanútlanul félretoltam a vékonydongájú kissrácot, akitől vettem, hogy hagyd csak, majd én. Megaláztatásom határtalan volt, amikor az első hórukk után lihegve nyögtem, hogy lehet, hogy jó, ha segítesz...
- kabala09: Tisztelt bonesteve! Köszönöm a kimerítő választ, asszem elvinni is kimerítő lesz, bárki is viszi! Talán azt kell neki mondani, hogy repülj! :o)
- bonesteve: Tisztelt kabala09! Micsoda ötlet! A "fordulj" is működhet? Így le tudnám fotózni a sajátomat is!

- parádsasvár: Tisztelt bonesteve! Kedves Isván, Cserébe érdekelné-e karosszériamunka, esetleg v8 hangot utánzó csodaketyere, vagy használt dobfék előre? Talán még szakállvágóm lenne, ha a fentebb felsoroltak közül egyik sem érdekelné. Kiharapott alma formájú természetesen. Mielőbbi válaszát epedve várom. Vételi (komoly) szándék esetén segít feltenni a kemping bringám csomagtartójára? Mert az csak egyszemélyes, ezért rajtam kívül más benga nem fér rajta el, így kénytelen lennék magam menni. Vagy keresek ugyanitt tévészállításra alkalmas, minimum tandem bringát. Maradok tisztelettel.
- bonesteve: Tisztelt parádsasvár! Honnan tudja a nevemet? Csak nem logikusan kikövetkezette? Az alma formájú szakállvágó jöhet, de csak ha az Amazing Grace-t játssza nyírás közben! Mint már sokszor mondtam, nem segítek a szállításban. Sajnálom. Üdv, bonesteve

- bonfire: Tisztelt bonesteve! Nagyon tetszik a tv, érdekelne is ezért kértem egy kőművestől árajánlatot mennyibe kerülne a hálószobám kibővítése hogy beférjen. Még nem szólt vissza amit már nagyon várok lévén hogy az ácstól csak utána tudom bekérni szintén az árajánlatot. Sajnos a tetőt is bontani kellene. A festő talán már nem olyan nagy tétel. Ami még egy kicsit macerás ,hogy az önkormányzathoz építési engedély módosítást kell benyújtani. A szomszéddal szerintem meg tudok egyezni hogy vigye arrébb a kerítését.
- bonesteve: Tisztelt bonfire! Nos, a hogy megértettem mindebből, Ön garantáltan lemarad e csodálatos tárgy birtoklásáról, hacsak nem tudja eltárolni a készüléket - a hazai viszonyokat ismerve - néhány évre. Amit fel tudok kínálni, hogy addig is készítek Önnek egy valósághű fényképet mondjuk 2:1 méretarányban, hogy addig is örömmel nézegethesse, vágyakozva gondolva arra a pillanatra, amikor a vágyak valósággá morculva első ízben dőlhet hátra a malterfoltos kanapén és nyomhatja meg a távirányító gombján a zsülike-gombot.
- bonfire: Tisztelt bonesteve! Esetleg a horgolt terítő külön nem eladó? Van itthon egy plazmatv, ráteríteném. Bár egy kicsit félek hogy többet kitakarna mint az ember feje. Lehetőleg kipróbálnám.
- bonesteve: Tisztelt bonfire! Sajnos nem eladó. A mostani plazmán van, az Eyetoy kamera alatt. Próbáltam a kamerát terítő nélkül, de az árnyékkép furamód Győzikét mintázza, így visszatettem. De örömmel horgolok Önnek másikat, megfelelő díjazás ellenében. Ha szeretné, felteszem a Vaterára a terítőt is. Apukám azt mondja, remekül horgolok. Üdv, bonesteve

- cohavi: Tisztelt bonesteve! Tetszik a tévé, szívesen leütném, de cipelni sajna én sem tudom, tekintettel arra, hogy nálam nehezebb súlycsoportú a készülék. Apró termetemből fakadóan kisebbségi komplexusban szenvedek, ezért nagy termetű barátaim sincsenek. Eltudná küldeni postai csomagban, utánvéttel? Lehetőleg olyan csomagküldő szolgáltatóval, akik egy lift nélküli társasház 6. emeletére plusz költségek nélkül felcipelik és értenek a beüzemeléshez, szobaantenna és csatornabeállításokhoz is. Köszönöm.
- bonesteve: Tisztelt cohavi! Köszönöm a kérdést, már vártam. Természetesen ez megoldható, az WeInstallYourTVandBlowYou Kft. segítségével. Nem tudom, gondot jelent-e ha a szakemberek nőneműek és mindegyik Carmen Electrára hajaz?
- cohavi: Tisztelt bonesteve! Természetesen a nőneműség és vonzó külső nem jelent gondot. Feltéve, hogy a csinos hölgyek elbírják a készüléket. Ezt Electra kisasszonyról nehezen tudom elképzelni. Bár neki ezt az apróságot szívesen elnézném. A postai csomag költségvonzatairól, illetve a szállítási díjba foglalt szolgáltatások részletességéről, esetleges rendelhető extrákról tudna további információval szolgálni?
- bonesteve: Tisztelt cohavi! Nos, a cégnévben nem az van, hogy carry, hanem hogy blow, tehát a tévé mozgatását Önnek kell megoldani, a nőnemű szakemberek pusztán ennek megédesítésére, úgymond díszletül szolgálnak, az aktív közreműködésük erősen korlátozódik a fent említett tevékenységre. Mondhatnám úgy is, hogy árukapcsolt szolgáltatást kínálnak, melyben az egyik részt Önnek kell adni, miszerint Ön viszi a tévét. A költségekkel kapcsolatban kérem, keresse fel a honlapjukat! Köszönöm az érdeklődést!

- Arnold626: Tisztelt bonesteve! Érdeklődéssel olvastam színesen vázolt sorait az Ön által kínált TV készülékről. Amióta zsenge gyermekkoromban megláttam a dallasi olajfúrótornyok árnyékában üldögélni egy marhakarám tetején az öreg Jock Ewingot, akkor elhatároztam: Egyszer lesz nekem is egy olyan tv-m, amelynek a tetején én is üldögélhetek, miközben alattam Lucy "blow"-os ajkai csicseregnek a képernyőn. Már majdnem leütöttem az aukció tárgyát, mikor is elolvasván a fenti kérdésekre adott válaszait hirtelen megvilágosodtam: - Kell a tökömnek a tv, mikor egy eredeti karámmal is gazdagabb lehetek, ráadásul a WeInstallYourTVandBlowYou Kft. szállításával szinte minden gyermekkori vágyam megvalósulni látszik (azért a Mikulással a trapézon még várat magára)! Szóval engem érdekelne két karám, plusz a WeInstallYourTVandBlowYou Kft-s szállítás, amennyiben Electra kisasszony helyett tudnak Lucy-sat küldeni. Mindent elbírok, és bátran vetem magam a mókusok elé! Várom válaszát, addig is tisztelettel: Arnold626
- bonesteve: Tisztelt Arnold626! Üdv, nagyon sajnálom, tévé nélkül nincs blowjob.
- Arnold626: Tisztelt bonesteve! Ezt mondta Monica is Billnek... aztán mi lett belőle?!

- gyurxi551: Tisztelt bonesteve! Fel tudnád tölteni ide a Vaterára a TV hangját is hogy halljam mielőtt megveszem? köszi
- hori013: Tisztelt bonesteve! Az előző érdeklődő kérdésére válaszolva: a TV-nek nagyon jó hangja van, ebben a hónapban már a harmadik hallókészüléket vásárolom... (a szomszédban lakó öreg úr)

- gioiosa: Tisztelt bonesteve! Kérem, engem érdekelne, hogy kötni tud-e? Megfeleő díjazás esetében kardigánt kötne-e nekem, és ha igen, milyen színben? A fekete slankít, bár kissé öreges,de kíváncsi lennék a véleményére.Várnám visszajelzését!

- Shamandog: Tisztelt bonesteve! Érdeklődnék, hogy csere érdekelné-e. Amit fel tudnék ajánlani azt már korábban próbáltam elcserélni az ominózus fogyasztáscsökkentőre csak sajnos nagyon elszállt az ára. Lenne nekem egy krómozott gyékényfenyőből extrudált holdkomp segédfúvokám, egy balmenetes sörgyár redukciós tűszeleppel kombinált raktár köpülőm, vagy 3 köbparszek tanulatlan tölgyem(ami megfelelő faiskola elvégzése után lényegesen magasabb értéket képvisel) amennyibe ajánlatom felkeltette érdeklődését abban az esetben elérhető vagyok a NASA-nál balra a sarokban a kukáknál. Tisztelettel Shamandog Dezoriental Warfare Kommunikációs és Határozatlansági GMBH.

0 megjegyzés: