Beássuk a Tescot avagy ha eljő a világvége

|

Tegnapi hosszas eszmefuttatás után előkerült a téma miközben Balázzsal beszéltem, hogy mégis mit csinálnánk, ha bejelentenék, hogy egy aszteroida közelít a Föld felé és hát gyerekek egy hónap van hátra? Mivel ösztönösen ilyenkor mindenki a saját életére és túlélésére alapoz, elkezd tartalékokat félrerakni (az újra benépesítésről most nem beszélve :DDD)...Balázs: Kéne egy hely ahol van hely és bőven megtudnánk magunkat húzni. Mondjuk a Tesco jó lenne.

Smafu: Jó, de mégis valami bunker kéne, ha már aszteroida, világvége, meg minden...

Balázs: Majd elássuk!

Smafu: És mégis, hogy akarod elásni?

Balázs: Há' majd talicskával meg lapáttal...

Smafu: Na azt még úgy megnézném, hogy egy talicskával meg egy lapáttal odamész a Tescohoz és elkezded ott a földet lapátolni hogy elásd az egészet.

Balázs: Hát eltartana egy darabig.

(Közbe folyamatos röhögések)

Smafu: Ja meg nagyba lapátolod ott a földet, hogy elásd a Tescot, azt néznék ez meg mia fenét csinál egy lapáttal meg talicskával?

Balázs: Amennyire ismerem ott a biztonságiakat, nem különösebben érdekelné őket.

Smafu: Ja te nagyba lapátolsz, azok meg kijönnek, hogy "ez meg miaf*szt csinál???"

Balázs: Aztán meg mondanák, hogy söprögessem elfele.

Smafu: Vagy úgy lennének, hogy lapátolj csak mire betemeted az egész hóbelebancot... Aztán egy hónap múlva már földig érő szakállal tök szőrösen, hót fáradtan elkészülnél vele. Utána kijönnek a biztonságiak azt "na takarítsad csak elfele!"

Balázs: Nem mintha a talicska csapágyazása kibírná azt mire elásnám az egészet még akkor is ha tömör gumis talicska...

Smafu: Nem tök mindegy?! Bemész veszel egy újat.

Balázs: Ja igazad van! Szóval kicsit még dolgozni kell a terven, de asszem kész is a világvégi túlélő terv! Jó ez így... Apró finomítások még kellenek igaz, de jó lesz ez így.

0 megjegyzés: